Rekisteröityminen
* Tämä kenttä on pakollinen Pakollinen kenttä | Kenttä NäKYY profiilissa Kenttä nakyy profiilissasi | Kenttä EI NäY profiilissa Kenttä ei näy profiilissasi | Tiedot käyttäjästä: ? : Kentän kuvaus: Siirrä hiiren kohdistin kuvakkeen yläpuolelle Tietoa: Kohdista hiiri kuvakkeeseen

Ohjeet rekisteröintiin kaudelle 2013

  • Lue ohjeet huolellisesti ennen rekisteröitymistä. Väärään sarjaan ilmoittautuneet, väärän sarjan numeron varanneet tai muuten väärin lähetetyt rekisteröinnit poistetaan. Varsinainen rekisteröitymislomake tämän sivun alareunassa.
  • Täytä kaikki kentät huolellisesti
  • Valitse vapaa kilpailunumero ja huolehdi siitä, että numero on oman sarjasi numerojen alueella.
  • Kilpailunumerosi toimii jatkossa käyttäjätunnuksena näillä sivuilla, jotta voit käydä muuttamassa tietojasi tarpeen mukaan.
  • Ongelmatapauksissa ota yhteyttä rohkeasti vauhtijaosto at mountainbike piste fi

Kilpailuluokat, syntymävuodet ja luokkien kilpailunumeroalueetHuom!Alamäkikilpailut ovat normaaleja Pyöräilyunionin alaisia kilpailuja, joten kisoissa noudatetaan voimassaolevia SPU:n sääntöjä ja virallisiin luokkiin osallistujilta edellytetään voimassaolevaa lisenssiä.

Luokka Syntymävuosi Kilpailunumero
Elite 1994 ja vanhemmat 1-99
m18 1995-1996 100-199
m16 1997-1998 200-299
m14 1999-2000 400-499
m12 2001-2002 500-599
m10 2003-nuoremmat 600-699
m30 1983 tai vanhempi 300-399
Naiset Kaikki 770-799


BMX-racing kilpailunumeron varaaminen

Katso tarkat ohjeet tästä (.pdf)

Varatessasi numeroa BMX-racingiin, laita kilpailunumero muodossa bmx123. Toisessa kentässä "vahvista kilpailunumerosi" jätä bmx-etuliite pois ja valitse kilpailuluokaksi BMX. HUOM! BMX-numeroa varatessasi ylläolevat ikäsarjat eivät vaikuta, eli voit valita minkä tahansa numeron väliltä 1-999. Jokainen kuljettaja huolehtii itse BMX-pyöränsä numerolaatasta. Laattoja on saatavilla seurojen kautta tai hyvinvarustetuista liikkeistä. Järjestelmä sallii saman sähköpostiosoitteen vain yhdelle käyttäjätunnukselle, joten mikäli sähköpostiosoitteesi on jo käytössä esim. DH-puolen numerolla, laita sähköpostiosoitteeseesi esimerkiksi numero 2 perään. Jos aiemmin käytössä on ollut [email protected] niin laita esim [email protected], sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan unohtuneen salasanan lähetyksiin ja massapostituksiin, mutta molemmat saadaan hoidettua aiemmin varatun tunnuksen oikealla osoitteella.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Kilpailunumero : Kilpailunumero toimii käyttäjätunnuksenasi tällä sivustolla. Valitse kilpailunumero oikein sarjan mukaan. Mikäli kilpailunumero on jo toisen varaama, valitse toinen.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Vahvista kilpailunumero : Anna kilpailijanumero toiseen kertaan.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Nimi : Kirjoita nimesi muodossa Etunimi Sukunimi
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Syntymäaika : Anna syntymäaikasi. Tämä tarvitaan sarjajakoja varten.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Kilpailuluokka : Valitse haluamasi kilpailuluokka.
Kenttä NäKYY profiilissa
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Salasana : Kirjoita salasanasi. Pituus väh 6 merkkiä.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Vahvista Salasana : Kirjoita salasanasi. Pituus väh 6 merkkiä.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Sähköpostiosoite : Anna toimiva sähköpostiosoite. Tunnuksesi luomisesta lähetetään vahvistus antamaasi osoitteeseen.
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Postiosoite (kilpailunumeron postitusta varten) : Täydellinen postiosoite, esim: Esimerkintie 15b6 12345 Humppila
Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Kalusto : Kerro kalustostasi.
Kenttä NäKYY profiilissa Tiedot käyttäjästä: Sponsorit : Sponsorisi
Kenttä NäKYY profiilissa
* Tämä kenttä on pakollinen Kenttä EI NäY profiilissa
Rekisteröimällä numeroni saan oikeuden käyttää valitsemaani kiinteää kilpailunumeroa kaikissa virallisissa vauhtilajien kilpailuissa. Sitoudun myös ilmottautumaan kilpailuun tämän sivuston kautta ja palauttamaan saamani kiinteän kilpailunumeron kilpailun jälkeen ehjänä toimitsijoille.
* Tämä kenttä on pakollinen Pakollinen kenttä | Kenttä NäKYY profiilissa Kenttä nakyy profiilissasi | Kenttä EI NäY profiilissa Kenttä ei näy profiilissasi | Tiedot käyttäjästä: ? : Kentän kuvaus: Siirrä hiiren kohdistin kuvakkeen yläpuolelle Tietoa: Kohdista hiiri kuvakkeeseen